Nissewaard Lokaal eerste partij op Voorne-Putten met 2000 vind-ik-leuks op Facebook

Nissewaard Lokaal is de eerste partij op Voorne-Putten, die op Facebook meer dan 2000 vind-ik-leuks heeft gehaald. De partij is er trots op. “Via Facebook betrekken wij onze inwoners bij de besluiten die wij moeten nemen en vragen wij onze inwoners regelmatig om hun mening,” stelt partijvoorzitter Koos Smeding. “Dat wordt gewaardeerd en werpt inmiddels zijn vruchten af.”

Zo heeft de partij via Facebook inwoners in het verleden al eens gevraagd om hun ervaringen met wijkonderhoud, rond het zorgvervoer met Willemsen de Koning en de ervaringen met de startproblemen bij EBS. Meest recentelijk heeft Nissewaard Lokaal inwoners gevraagd naar de mogelijke oorzaken van de ongevallen op de A15. De resultaten en aangedragen oplossingen uit dit onderzoek bespreekt Nissewaard Lokaal binnenkort met Rijkswaterstaat.

Onder alle volgers verloot Nissewaard Lokaal een taart om dit heugelijke moment te vieren. “Wij willen al onze volgers hartelijk danken voor de interesse en het vertrouwen die zij in ons hebben gesteld”, besluit Smeding.

Nissewaard Lokaal ook volgen? Dat kan via facebook.com/nissewaardlokaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *