Nissewaard Lokaal zoekt enthousiaste inwoners

Nissewaard Lokaal is op zoek naar enthousiaste inwoners. Wij zijn een jonge partij en we hebben ons afgelopen jaar o.a. ingezet voor bereikbaarheid, zorgvervoer (Willemsen de Koning), het verbeteren van voet- en fietspaden en onlangs nog voor het gratis afhalen van grofvuil. Via social media (Facebook en Twitter) en op straat staat onze partij in contact met onze inwoners. Wij luisteren naar jullie mening en nemen deze mee in de besluitvorming in de gemeenteraad.

Onze partij wil graag groeien en daarom zoeken wij betrokken inwoners die samen met ons willen werken aan een beter Nissewaard. In maart 2018 zijn de gemeenteraadsverkiezingen alweer en met jullie hulp willen we er staan.

Ben je geïnteresseerd in politiek? Juist erg betrokken binnen de gemeente? Of wil je dat er eindelijk eens wat gaat veranderen? Meld je dan nu aan bij onze partij via mail fractie@nissewaardlokaal.nl of stuur ons een persoonlijk bericht via Facebook. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

8 gedachten over “Nissewaard Lokaal zoekt enthousiaste inwoners”

 1. John Roderkerken

  Graag zou ik me willen aanmelden, om mee te kunnen beslissen Nissewaard op de kaart te zetten en te houden. Waar burgers met plezier wonen en werken.

 2. Zou hier best meer over willen weten ben zelf 40 en heb een dochter van 16 jaar ook het zorg vervoer weet ik wel het een en ander van waar ik het zeker niet mee eens ben

 3. Het. Post van eldik

  Graag zou ik me bij jullie voor willen stellen , ik beneen 55 jaar oude dame , getrouwd en al 40 jaar woonachtig in spijkenisse.
  ik heb verschillende werkzaamheden gedaan, waar ik bij jullie mijn voordeel m’n eerste kan doen .
  Graag hoor ik van u

 4. Spittel Hubregtse

  Ik ben ook een inwoner maar ik ben het ook niet mee eens dat wij moeten betalen voor het huisvuil het verpaupering neem toe want mensen die niet kunnen betalen zetten het gewoon buiten neer en je weet niet van wie het is dus mensen die eerlijk zijn betalen weer top hoor

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *