Duizend vind-ik-leuks voor A4-zuid

De Facebookpagina A4-zuid heeft vandaag de duizendste vind-ik-leuk gehaald. De pagina wordt beheerd door Nissewaard Lokaal en is opgezet door fractievoorzitter Chris Hottentot. Met de pagina wil de partij de urgentie van de weg onderstrepen door nieuws en problemen op de pagina te bundelen.

Lange tijd bleef het aantal vind-ik-leuks op 960 staan, maar afgelopen dagen steeg het aantal vind-ik-leuks snel. De toegenomen files op de A29 lijken daar de oorzaak van te zijn. Sinds de opening van de A4 rond Steenbergen is het verkeer op deze snelweg toegenomen. Een incident zorgt dan al snel voor lange files.

Vanmorgen leidde een ongeluk op de parallelbaan van de A15 bij Charlois ook tot een lange file op de A29. Over een afstand van 23 kilometer stond het verkeer vast tot aan Willemstand. Op de radio werd gesproken over een vertraging van 1 uur en 50 minuten. Zelfs het onderliggende wegennet stond muurvast.

De roep om de A4-zuid neemt door de toegenomen vertragingen ook in de Hoeksche Waard toe. Nissewaard Lokaal hoopt dat het aantal vind-ik-leuks snel verder toeneemt. “Duizend vind-ik-leuks stelt nog weinig voor,” stelt de partij. “Hoe meer vind-ik-leuks deze pagina krijgt, hoe meer de noodzaak voor deze weg duidelijk wordt bij de landelijke partijen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *