Nissewaard Lokaal hekelt vriendjespolitiek ONS

Fractievoorzitter en lijsttrekker Chris Hottentot van Nissewaard Lokaal haalt op Facebook hard uit naar de grootste partij, ONS. ‘All ondernemers are equal, but some ondernemers are more equal than others’, schrijft hij op zijn Facebook-pagina. Verwijzend naar het boek Animal Farm van George Orwell, waarin alle dieren gelijk zouden zijn, maar bepaalde dieren toch bepaalde privileges genieten. Aanleiding is de bekendmaking dat de ondernemer achter het Under The Bridge Festival als lijstduwer op de lijst van ONS komt.

“Het wordt steeds duidelijker dat bepaalde ondernemers in onze gemeente meer gedaan krijgen bij dit gemeentebestuur dan andere,” stelt Hottentot in een reactie. Hij hekelt deze ONS kent ONS cultuur binnen de gemeente. “Er zijn ondernemers in onze gemeente die zich kapot werken en door het gemeentebestuur worden tegengewerkt of verbannen naar onmogelijke locaties. Als Nissewaard Lokaal zich niet had ingezet voor de marktondernemers dan hadden die in november ook moeten vertrekken, omdat het gemeentebestuur één ondernemer meer voorrechten gunt dan meerdere marktondernemers.”

Nissewaard Lokaal is klaar met de huidige bestuurscultuur. “Nissewaard Lokaal is er voor de inwoners en ondernemers, maar wil dat besluiten weer worden genomen in het belang van ons allen. Daarom wil Nissewaard Lokaal dat er in de gemeente een evenemententerrein wordt gerealiseerd. Op deze manier hoeven ondernemers niet meer te verplaatsen en kan elke organisator van een evenement eventueel daar terecht, zonder verenigingen hier de dupe van te laten zijn,” legt Hottentot uit.

“Nissewaard Lokaal is tegen elke vorm van vriendjespolitiek. Daarom staan er bij ons op de lijst alleen maar leden. Ben je het met ons eens? Stem dan op 16 maart op Nissewaard Lokaal,” besluit Hottentot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *