Volle mailbox leidt tot problemen

Een volle mailbox bij de fractie van Nissewaard Lokaal heeft tot problemen geleid. Een inwoner beklaagde zich erover dat zijn mails niet aankwamen vanwege een volle inbox. De klachten uit de wijk, veelal met grote fotobestanden, zorgden er al snel voor dat de mailbox overstroomd raakte. Hierdoor kan het zijn dat mensen klachten over hun wijk instuurden, maar deze niet bij de partij aankwamen. De partij betreurt dat. “Wij willen onze excuses aanbieden indien mensen ons hebben proberen te bereiken, maar de mail niet verstuurd kregen door onze mailbox”, zegt fractievoorzitter Chris Hottentot van de partij.

Inmiddels is de ruimte op de mailbox vergroot. Heeft u afgelopen week geprobeerd om klachten in te dienen en is het u niet gelukt? Probeer het dan opnieuw. Uw mail kan nu wel in behandeling worden genomen. Klachten kunnen worden gemaild naar fractie@nissewaardlokaal.nl.

1 gedachte over “Volle mailbox leidt tot problemen”

  1. in de Nienke van Hichtumstraat aan het eind staan de lantarens niet aan en in de tuin van mensen

    De tussenstraat van de Cissy van Marxveldtstraat en de Nienke van Hichtumstraat staan stenen omhoog in het donker kun je daar overvallen er is voor gebeld maar word niets aangedaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *