Tweede toren komt er

De tweede toren van Terras aan de Maas komt er. De vraag is alleen wanneer deze wordt gebouwd. Dat vertelde wethouder Mourik (VVD) op vragen van Nissewaard Lokaal. In de commissie Leefomgeving van 10 februari jl. vroeg de partij naar de stand van zaken, omdat er langere tijd geen activiteit heeft plaatsgevonden.

Mourik gaf aan dat de tweede toren er nog steeds gaat komen, maar dat de gemeente op zoek is naar een belegger om een deel van de appartementen over te nemen. Hoewel volgens de VVD-wethouder de woningmarkt aantrekt in grote steden, lijken beleggers de weg naar Spijkenisse nog niet helemaal gevonden te hebben.

Desondanks is de gemeente wel in gesprek met partijen en verwacht zij binnen niet al te lange tijd een update te geven rond de ontwikkelingen. Nissewaard Lokaal volgt al langer kritisch de lokale woningbouwprojecten, van welke er veel achterblijven bij de verwachtingen.

4 gedachten over “Tweede toren komt er”

  1. wim van ekelenburg

    even een heel ander punt………ligt de renovatie van winkel centrum Sterrenhof stil volgens mij zijn er na de feestdagen geen activiteiten meer geweest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *