Nissewaard Lokaal hoort inwoners aan

Een team van Nissewaard Lokaal is afgelopen zaterdag tijdens de Veiligheidsdag het gesprek aangegaan met diverse inwoners. Voor de partij is het belangrijk om persoonlijk van inwoners te vernemen welke zaken er spelen in de gemeente. “Met de input van onze inwoners kunnen wij nog beter hun belangen behartigen in de gemeenteraad,” zegt fractievoorzitter Chris Hottentot van Nissewaard Lokaal.

Diverse zaken werden genoemd. Zo bestaat er nog steeds een grote ergernis over het afvalbeleid en de communicatie van Reinis naar de inwoners. Ook het onderhoud van bestrating in de wijken laat nog te wensen over. Daarnaast zijn er zorgen over de zorgvergoedingen die bewoners krijgen en de bereikbaarheid in Spijkenisse, terwijl de stad steeds voller wordt gebouwd. Tenslotte baart de toenemende leegstand in het centrum de inwoners ook veel zorgen.

Voor Nissewaard Lokaal is het belangrijk om in contact te blijven staan met de inwoners. “Uiteindelijk hoor je dan alles uit eerste hand. Bovendien hoor je dan wat er echt speelt en niet wat een paar dominante belangenclubjes je wijs willen maken,” verwijst Hottentot naar de discussie rond de nachtmetro. Een meerderheid van de inwoners ziet graag de nachtmetro komen, maar een meerderheid van de raad stemde hier tegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *