Eerste dag op straat succesvol

Nissewaard Lokaal stond zaterdag 1 oktober voor het eerst op straat om met inwoners het gesprek aan te gaan. Zonder eend of piaggio, maar met statafels, koffie en flyers stond de partij klaar voor de inwoners. Dit leidde tot veel gesprekken en zelfs één spontane inschrijving van een nieuw lid. Volgens Nissewaard Lokaal een succesvolle dag, die vraagt om een vervolg. “Dan willen we ook de kernen in om te horen tegen welke problemen de inwoners daar aan lopen”, vertelt Chris Hottentot, fractievoorzitter van de partij enthousiast. “Binnenkort zullen we ook de markt in Heenvliet en de supermarkt in Zuidland aan doen.”

De meeste gesprekken gingen nog over het zorgvervoer. Hoewel de problemen zijn afgenomen, sinds Nissewaard Lokaal hier in april al aandacht voor vroeg, zijn deze nog niet voorbij. Andere klachten die de partij ontving was het gebrek aan onderhoud aan bestrating en bruggetjes. Zo blijkt er zelfs iemand gewond te zijn geraakt als gevolg van de slechte onderhoud van bruggetjes.

Nissewaard Lokaal is blij met de vele reacties die zij heeft ontvangen. De partij wil voortaan elke maand in ergens in Nissewaard op straat met inwoners het gesprek aan gaan. “We leren veel van de input die wij krijgen via social media, maar ook de klachten op straat zijn een waardevolle aanvulling om ons volksvertegenwoordigende werk nog beter te kunnen doen”, besluit Hottentot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *