Word lid!

Word voor slechts € 7,50 per kalenderjaar lid van Nissewaard Lokaal. Met uw lidmaatschap ondersteunt u de partij Nissewaard Lokaal in de gemeente Nissewaard. Daarnaast heeft u met uw lidmaatschap op democratische wijze invloed op de koers van de partij in de gemeenteraad. Samen met de andere leden bepaalt u bijvoorbeeld de inhoud van het verkiezingsprogramma. Bovendien houden we u op de hoogte van de activiteiten van onze fractie in de gemeenteraad, zodat u altijd op de hoogte bent wat onze raadsleden voor ú doen.

Bent u ook toe aan verandering? Help Nissewaard Lokaal dan om lokaal te groeien en steun ons door u in te schrijven als lid.

Lidmaatschap

  • De bijdrage voor het standaard lidmaatschap betreft € 7,50 per kalenderjaar. De contributie dient jaarlijks in januari overgeschreven te worden.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Met het ondertekenen ga ik akkoord met de voorwaarden en statuten van de vereniging Nissewaard Lokaal.
    Ik meld mij ook aan voor de ledennieuwsbrief die mij per mail wordt toegezonden. Ik kan mij elk moment voor de nieuwsbrief afmelden.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nissewaard Lokaal

Nissewaard Lokaal is een vooruitstrevende partij die de inwoner centraal stelt. De partij zet zich voor alle inwoners van Nissewaard in, met een realistische kijk op de politiek.

Zoeken op de site