Van dark store naar art store

Sinds enige tijd heeft flitsbezorger Flink zich gevestigd in het oude pand van autobedrijf Troost aan de Mizarstraat. Helaas, moet Nissewaard Lokaal constateren, is het uiterlijk van het pand niet meteen aangepakt. Hierdoor kijken voorbijgangers uit op de achterkant van koelkasten en stellingen.

Nu de metropilaren zijn opgefrist met kunstzinnige uitingen, vroeg raadslid Fred Seker van Nissewaard Lokaal, of hetzelfde niet met het pand kan gebeuren. Volgens Seker past het pand daardoor beter in de omgeving. In meerdere gemeenten zijn al soortgelijke initiatieven opgezet. Hij vroeg dan ook of wethouder Jan-Willem Mijnans in gesprek wilde gaan met de ondernemer of verhuurder om te kijken of deze hier aan wil bijdragen.

Mijnans erkende dat het uiterlijk van het pand te wensen over laat en gaf aan het gesprek met de ondernemer hierover aan te willen gaan.

2 gedachten over “Van dark store naar art store”

  1. Wie weet hoeven bewoners niet meer gramstorig langs deze food-store te gaan als de wethouder Mijnans collega van kunstzaken Postma meeneemt, met van gemeentezijde ook suggesties om het pand eens FLINK af te stemmen op de spectaculaire Metro Zuilengalerij. Wie weet … …

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *