Opknappen parkeergarages kost 1,8 miljoen

Het opknappen van de Stadhuisgarage en Cityplaza garage kost €1,8 miljoen. Een groot deel daarvan wordt veroorzaakt door een gemeentelijke blunder, waar de inwoners van Nissewaard voor opdraaien. In de CityPlaza garage, die bijna tien jaar geleden is opgeleverd, is sprake van lekkage. Eerder sprak Nissewaard Lokaal al haar verbazing hierover uit.

Het verhalen van de schade op de bouwer zal weinig effect hebben, wordt verwacht. De toenmalige gemeente Spijkenisse blijkt te hebben ingestemd met het gebruik van goedkopere materialen om de bouwkosten te drukken.

Nissewaard Lokaal wil in de commissie Leefomgeving duidelijkheid vragen. De partij is vooral benieuwd of er meer bouwprojecten zijn waar op bouwmaterialen is bezuinigd. “Er zijn in de afgelopen jaren meer garages en gebouwen neergezet in Spijkenisse”, stelt de partij. De partij wil de garantie dat er niet meer lijken uit de kast komen vallen. Daarnaast wil de partij duidelijkheid hoe hoog de kosten zijn per garage, om zo duidelijkheid te krijgen wat deze blunder de belastingbetalers exact gekost heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *