Opheldering over vernielde bushokjes

Nissewaard Lokaal wil opheldering waarom het meer dan een week moest duren voordat de schade aan de bushokjes is opgeruimd. De bushokjes werden tijdens de nieuwjaarsnacht vernield. Pas op 9 januari bleken de glasscherven te zijn opgeruimd. De partij vindt dat dit te lang heeft geduurd en wil weten waarom dit niet eerder is opgeruimd. In schriftelijke vragen aan het gemeentebestuur vraagt de partij om opheldering.

Volgens Nissewaard Lokaal hebben de glasscherven voor onveilige situaties kunnen zorgen bij met name ouderen en kinderen. De glasscherven lagen op de grond en de bankjes, waardoor ouderen die slecht ter been waren niet konden zitten of plaats moesten nemen tussen de glasscherven. Kinderen konden al spelend in contact komen met het glas en zich verwonden, vindt Nissewaard Lokaal. Bovendien bestond het risico dat de glasscherven zich konden verspreiden over de weg, wat kan leiden tot lekke banden.

Nissewaard Lokaal wil dan ook weten wie verantwoordelijk is voor het opruimen van de schade en hoe het gemeentebestuur er in de toekomst op toeziet dat dit sneller gebeurt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *