Open brief aan minister Schultz (uitnodiging jubileum Botlekbrug)

Excellentie,

In de afgelopen dagen vonden aan de nieuwe Botlekbrug de 95e en 96e storing plaats sinds de opening van de brug op 12 juli 2015. Dit is niet meer bijzonder waardoor Rijkswaterstaat geen SMS-waarschuwingsberichten meer heeft uitgezonden. Des te bijzonderder is het wel dat de 100e storing aanstaande is.

Wij nodigen u uit om samen met ons de champagne te laten spuiten en te toosten op deze bijzondere en unieke gebeurtenis.

Vanzelfsprekend kunnen wij nog geen tijd en datum met u afspreken. Hiervoor zijn wij afhankelijk van Rijkswaterstaat en het niet functioneren van de Botlekbrug. Wij hopen dat u rekening wilt houden met dit evenement en flexibel wilt blijven in uw agenda.

Wij gaan ervan uit dat deze storing nog plaatsvindt voordat er een nieuw kabinet is gevormd. Mocht dit niet het geval zijn, dan verzoeken wij u deze uitnodiging mee te nemen in uw overdracht.

Graag zien wij u bij het bereiken van de 100e storing op het (voormalige?) bouwterrein naast de Botlekbrug. Alwaar wij samen kunnen toosten en wij graag uw plannen horen om de bereikbaarheid van onze regio echt structureel te verbeteren.

Hoogachtend,

Chris Hottentot
Fractievoorzitter
Nissewaard Lokaal

7 gedachten over “Open brief aan minister Schultz (uitnodiging jubileum Botlekbrug)”

  1. Idd, als er wat gebeurt in de Botlek zitten we als ratten in de val.
    Laat de minister eens een maandje hier logeren dan kan ze zelf mee maken wat wij elke dag moeten doorstaan.

  2. Mocht het 2e gedeelte beschikbaar komen dan wordt de kans dat er weer een storing is twee keer zo groot…..

  3. Thierry Patje

    Zeker erg frusterend voor de regio. En als er 1 brug open staat, staat de 2 de ook vaak open. Dit in tegenstelling tot wat de minister eerder melde. Er staan wel degelijk vaak 2 bruggen (spijkenisserbrug en botlekbrug) gelijktijdig open. Schandalig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *