Nissewaard Lokaal nu ook op Instagram

Nissewaard Lokaal is nu ook op Instagram terug te vinden. De partij vindt het belangrijk om via social media regelmatig in contact met haar achterban te staan en te weten hoe er over onderwerpen wordt gedacht. Met name het gebruik van Instagram als sociaal medium is het afgelopen jaar sterk gestegen. Daarom heeft de partij nu ook Instagram omarmd om de achterban te bereiken. Met name jongeren blijken veel op Instagram te zitten.

Door de jaren heen heeft Nissewaard Lokaal altijd het contact gezocht via ontmoetingen op straat en social media. Vooral via social media zijn contacten tussen partij en inwoners laagdrempelig. Met behulp van Facebook en Twitter heeft Nissewaard Lokaal al regelmatig meningen gepeild en om ervaringen gevraagd. Deze input is meegenomen in besluiten die de partij in de afgelopen jaren heeft genomen.

Nissewaard Lokaal blijft de andere sociale mediakanalen, Twitter, Facebook en YouTube, gewoon inzetten. Daar komt Instagram nu dus bij. Nissewaard Lokaal is te vinden op https://instagram.com/nissewaardlokaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *