Nissewaard Lokaal maakt kandidatenlijst bekend

Nissewaard Lokaal heeft dinsdag 2 januari haar kandidatenlijst bekend gemaakt. De partij doet met 16 kandidaten mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Lijsttrekker is huidig fractievoorzitter Chris Hottentot. Hottentot is sinds 2006 actief in de lokale politiek en heeft zich in de afgelopen perioden regelmatig kritisch geuit over het huidige gemeentebeleid. Daarnaast zet Hottentot zich in om de bereikbaarheid van Voorne-Putten te verbeteren.

Nummer twee is huidig raadslid Tom den Daas. Den Daas is zeer betrokken bij de zorg in Nissewaard en heeft zich afgelopen periode onder meer ingezet om de situatie rond zorgvervoerder Willemsen de Koning enigszins te verbeteren. Door inzet van Den Daas is het nu weer mogelijk om de lift te gebruiken voor scootmobielers. Daarnaast heeft Den Daas zich ingezet voor hulpbehoevende inwoners door hen te helpen de weg te vinden rond de nieuwe wetten en regels in het sociaal domein.

Het eerste nieuwe gezicht is terug te vinden op de derde plek, Fred Seker. Seker werkt als ambtenaar voor de gemeente Rotterdam en neemt in die rol veel ervaring mee over gemeentelijke processen. Zijn ervaring zit specifiek op het gebied van ruimtelijke ordening, volkshuisvesting en openbare veiligheid. Hij is tevens voorzitter van Nissewaard Lokaal.

Nissewaard Lokaal wil de komende periode meer aandacht voor inwoners, kernen en wijken. Het volledige programma presenteert de partij half januari.

De volledige lijst:

1. Chris Hottentot
2. Tom den Daas
3. Fred Seker
4. Koos Smeding
5. Gerda den Daas-Groenenboom
6. Stephan van Uden
7. Jeanette Dullaart-Dekken
8. Marc van der Kooy
9. Eric Rijgersberg
10. Roy Masthoff
11. Perry Vredenberg
12. Frea Neleman
13. Anita Bloemberg
14. Leonie Hottentot-Rasenberg
15. Linda Muntz
16. Sebastiaan Vermeulen

1 gedachte over “Nissewaard Lokaal maakt kandidatenlijst bekend”

  1. Corrie van Hoorn-Bijkerk

    Lieve mensen allereerst een heel voorspoedig nieuwjaar en heel veel wijsheid toegewenst met de komende Gemeenteraadverkiezingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *