Nissewaard Lokaal haalt 200 likes

Op dinsdag 15 december deed Nissewaard Lokaal een oproep op Facebook. Het aantal vind-ik-leuks op de Facebookpagina was flink gestegen en de 200 kwam in zicht. De partij deed daarom een oproep om de pagina te delen en Nissewaard Lokaal meer onder de aandacht te brengen. Op naar de tweehonderd, was het devies. Om te vieren dat de tweehonderdste vind-ik-leuk bereikt werd, zou een taart worden verloot onder alle volgers van de pagina. Een dag na de oproep was het al zover. De tweehonderdste vind-ik-leuk was al binnen. Leendert van Luik werd na loting uitgeroepen als winnaar van de taart.

Nadat Van Luik hoorde dat hij gewonnen had, sloeg hij de taart beleefd af. Volgens Van Luik moest de taart naar iemand die het echt verdiend had. Na een korte zoektocht kwam Nissewaard Lokaal uit bij een van de initiatiefnemers van de Facebookpagina Boodschappen markt 0181 (besloten groep, red.). Zij cijfert zichzelf weg om mensen die het minder goed hebben te helpen. Daarnaast is ze ook nog mantelzorgster. Reden voor de partij om zondagmorgen 20 december deze taart aan haar te overhandigen.

De ontvangster van de taart was blij verrast. Ze bedankte Leendert van Luik voor zijn leuke gebaar en Nissewaard Lokaal voor het brengen van de taart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *