Nissewaard Lokaal feliciteert Politiekids met 10-jarig jubileum

Nissewaard Lokaal feliciteert de Politiekids met het 10-jarig jubileum. Al een decennium lang vervullen de Politiekids een cruciale rol in het bevorderen van begrip en respect voor wetshandhaving binnen onze gemeenschap. Door jonge mensen de kans te geven om de werkzaamheden van de politie, boa’s en JOZ van dichtbij te ervaren, worden belangrijke banden gesmeed tussen de jeugd en de rechtshandhavingsinstanties.
 
Op woensdag 27 september werden voor de tiende keer de Politiekids beëdigd in het stadhuis in Spijkenisse. De Politiekids krijgen de kans om meerdere keren mee te lopen met de politie, buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s), en de stichting JOZ om te ervaren wat deze belangrijke diensten dagelijks doen. De beëdiging werd uitgevoerd door burgemeester Foort van Oosten, als portefeuillehouder verantwoordelijk voor het veiligheidsbeleid.
 
Nissewaard Lokaal is verheugd over het succes en de impact die het programma in de afgelopen jaren heeft gehad. Het programma heeft niet alleen bijgedragen aan het informeren van de jeugd over het belangrijke werk dat deze diensten verrichten, maar heeft ook bijgedragen aan het stimuleren van een positieve en verantwoordelijke houding bij deze jonge inwoners van Nissewaard.
 
Nissewaard Lokaal blijft de Politiekids volgen. De partij ondersteunt de voortdurende inzet om onze lokale gemeenschap veiliger te maken en om meer begrip te krijgen voor het handhavingswerk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *