Nissewaard Lokaal doet onderzoek naar winkelpubliek

Nissewaard Lokaal heeft op zaterdag 9 december jl. onderzoek gedaan onder winkelend publiek in Hellevoetsluis en Hoogvliet. Het doel van het onderzoek is om te achterhalen wat het winkelend publiek vooral trekt om daar boodschappen te doen en waarom zij wel of niet naar Spijkenisse komen. Door het onderzoek wil Nissewaard Lokaal een beter beeld krijgen wat er verbeterd moet worden om meer publiek naar het centrum van Spijkenisse te trekken.

Al eerder stelde fractievoorzitter Chris Hottentot van Nissewaard Lokaal al voor om onderzoek te doen bij winkelend publiek buiten onze gemeentegrenzen. Hoewel het gemeentebestuur onderzoek had gedaan onder winkelend publiek binnen de gemeentegrenzen, was er geen interesse om dit ook actief onder winkelend publiek buiten de gemeentegrenzen te doen. Nissewaard Lokaal vindt dit een gemiste kans. “Ons stadshart heeft een grotere kans van slagen als wij weten waar het publiek van buiten onze gemeente voor warm loopt,“ zegt Hottentot. “Daar kunnen we dan op proberen in te spelen.”

De resultaten van het onderzoek worden momenteel uitgewerkt en geanalyseerd. De partij wil de resultaten delen met het centrum BIZ-bestuur en de gemeente. Verwacht wordt dat de resultaten binnen een paar weken kunnen worden gepresenteerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *