Nissewaard Lokaal deelt op 13 en 20 juni ansichtkaarten uit

Op zaterdag 13 en zaterdag 20 juni zal Nissewaard Lokaal ansichtkaarten en deurstickers uitdelen aan inwoners. De partij heeft na een fotowedstrijd twee nieuwe ansichtkaarten ontworpen onder de noemer ‘Groeten uit Nissewaard’. Omdat veel zomervakanties er niet, of slechts beperkt, inzitten door de coronacrisis wil Nissewaard Lokaal de mooie plekjes in onze eigen gemeente meer waarderen. Daarnaast zal Nissewaard Lokaal deurstickers verspreiden.

De deurstickers zijn een aanvulling op een motie van de partij die is aangenomen in de raadsvergadering van 27 mei jl. In de motie vroeg de partij om deur-aan-deurverkoop te verbieden na zonsondergang of ten hoogste na 20 uur. Met de stickers kunnen inwoners er voor kiezen om helemaal geen verkopers meer aan de deur te willen ontvangen. De sticker is er in twee uitvoeringen. Mensen kunnen er voor kiezen om naast verkopers wel of geen collectes aan de deur te willen krijgen.

De kaarten en stickers worden op zaterdag 13 juni uitgedeeld op het Uitplein in het centrum van Spijkenisse. De partij is daar aanwezig van 11 tot 15 uur. Een week later, op zaterdag 20 juni, staat Nissewaard Lokaal in de kernen Heenvliet en Zuidland. ’s Morgens is de partij te vinden bij de Albert Heijn in Heenvliet van 10 tot 12.30 uur en ’s middags is de partij te vinden bij de ingang van winkelcentrum Zuidland van 13 tot 15.30 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *