Nieuwe locatie voor kermis Spijkenisse

De kermis in Spijkenisse komt op een nieuwe locatie. De beoogde locatie is het parkeerterrein aan de Vredehofstraat tegenover het voormalige TexMex. Dat valt te lezen op kermisverpachtingen.nl. Voor het zover is moet er nog wel een vergunning aangevraagd worden. Dat bleek uit vragen van Nissewaard Lokaal in de raad van woensdag 22 februari.

De partij vroeg zich af wat de brandweer vond van het terrein, dat slechts vanaf één kant te betreden is. Wethouder Kees Dijkman liet vandaag weten dat de brandweer nog geen reactie heeft kunnen geven, omdat er nog geen vergunning is aangevraagd. De gemeente heeft de verpachter aangemaand zo snel mogelijk met een vergunningsaanvraag te komen. Het beperkt aantal uitgangen is zeker een aandachtspunt, zo liet hij weten.

Daarnaast vroeg Nissewaard Lokaal om rekening te houden met omwonenden. Zo is het voormalige pand van TexMex omgebouwd tot een blok van zorgwoningen.

De kermis staat gepland van 24 tot en met 29 mei.

2 gedachten over “Nieuwe locatie voor kermis Spijkenisse”

  1. Jeannette Everwijn

    Ik werk in het vredehofhuis daar wonen dementerende bewoners die rust nodig hebben en ook verschrikkelijk voor de hospice zeg bah bah hoe durven ze van de gemeente , en wij inwoners van het spijkenise Centrum hebben 3 jaar lang de schaatsbaan op een klein parkeerplaatst waar voorheen jaren de Markt op Dinsdag en Zaterdagen stond van ons appartementen complex 9 hoog af vanaf 22 januari 2017 tot 19 maart 2017 ,hoe verzinnen ze het allemaal … ons advies zou zijn voor de ondernemers van festivals , kermis, winterland die subsidie krijgen van de gemeente…….. om in Hoogvliet te gaan staan voor altijd er iis er op de binnenbaan een mega groot parkeerplaatst !!!!! daar een super idee om inwoners te verplichten naar muziek en mensen overlast te laten luisteren van smorgens vroeg tot Savonds laat .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *