Leden Nissewaard Lokaal kiezen nieuw bestuur

Leden van de politieke vereniging Nissewaard Lokaal hebben in de eerste ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Na de oprichting in december trad een tijdelijk bestuur aan bestaande uit Nick Kegel, Gerda den Daas en Jeanette Dullaart. In de eerste ledenvergadering is nu het definitieve bestuur vastgesteld. Nick Kegel, die sinds begin februari steunraadslid is, heeft zich teruggetrokken. Door zijn rol als steunraadslid en vanwege zijn baan kostte het te veel tijd om ook als voorzitter aan te blijven.

Vier personen hadden zich aangemeld om in het nieuwe bestuur zitting te nemen. De aanwezige leden kozen unaniem om alle kandidaten toe te laten tot het bestuur. Fred Seker is benoemd tot voorzitter. De andere leden die zijn benoemd in het bestuur zijn Linda Muntz (secretaris), Gerda den Daas (penningmeester) en Jeanette Dullaart (ledenadministratie). Het nieuwe bestuur heeft als doel gesteld om de vereniging verder te laten groeien en nauw samen te werken met de lokale fractie.

Inwoners die geïnteresseerd zijn om lid te worden, die kunnen een inschrijfformulier downloaden. Het lidmaatschap kost slechts €5 per jaar.

2 gedachten over “Leden Nissewaard Lokaal kiezen nieuw bestuur”

  1. Chris Hottentot

    Ik wil alle nieuwe bestuursleden veel succes wensen in hun (nieuwe) functie. En Nick, bedankt voor je inzet als voorzitter in het eerste half jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *