Jubileum: 50e storing Botlekbrug

Een dubieus jubileum voor de Botlekbrug woensdagmorgen 16 december. De brug stond toen voor de 50e keer in minder dan een half jaar sinds de opening in storing. Voor Nissewaard Lokaal reden om een tweetal prijswinnaars in het zonnetje te zetten. Na de 46e storing riep Nissewaard Lokaal, via de Facebookpagina A4-zuid, volgers op om te gokken op het moment dat de 50e storing zou plaatsvinden. René Westein zat er het dichtste bij. Hij verwachtte dat de storing op 16 december rond het middaguur zou vallen. René ontving uit handen van Tom den Daas een Autodrop-pakket.

José de Kreek ontving uit handen van Chris Hottentot ook een doos Autodrop. Zij wist de duur van de storing bijna tot op de minuut nauwkeurig te raden. De storing duurde van 7.05 uur tot 8 uur. José schatte dat de storing 54 minuten zou duren.

Het jubileum van de Botlekbrug kreeg ook veel aandacht in de landelijke media. Zo was Hottentot in de uitzending van Hart van Nederland gevraagd om een reactie op dit dubieuze jubileum.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *