Raadsbreed: De straat op

Op zaterdagochtend 1 oktober gingen wij voor het eerst de straat op om met onze inwoners van gedachten te kunnen wisselen. De ochtend begonnen met het in elkaar zetten van onze nieuwe statafels, daarna koffie en thee voorbereid met mijn vrouw en tegen 12:00 uur verzameld in het centrum van Spijkenisse. Samen met Chris en Jeanette tafels opgezet op het Uitplein. Voorzien van twee beachvlaggen, met het logo van Nissewaard Lokaal aan beide zijden, waren we behoorlijk zichtbaar.

img_5820De eerste heer die Chris aansprak had direct een vraag of wij iets voor hem konden betekenen. Hij liet ons namelijk weten dat hij woordvoerder was voor iemand die op een van de bruggetjes in de Akkers met haar rollator ten val was gekomen en hierbij haar been had gebroken. Tijdens meerdere gesprekken kregen wij steeds meer klachten over het onderhoud van voetpaden, straten en fietspaden. Wil ik u niet onthouden, dat wij dergelijke klachten eerder ook al via onze Facebook-pagina hebben ontvangen.

Afijn, we hebben deze dag met zijn drieën met meerdere mensen goede gesprekken gehad over de ontsluiting van Spijkenisse, het ziekenhuis, het CVV (collectief vraagafhankelijk vervoer) en andere onderwerpen. De dag heeft ons als bonus ook nog nieuwe leden opgeleverd. Rond 15:00 uur hebben we ingepakt en zijn we naar huis gegaan. Voor ons een geslaagde middag met veel informatie, waarmee we de komende tijd aan de slag kunnen gaan.

Nu op naar de volgende middag dat u bij ons terecht kunt met vragen. Binnenkort kunt U ons weer verwachten in het hart van Spijkenisse of in één van de kernen die wij gaan bezoeken. Houd onze FB-pagina in de gaten waar én wanneer wij onze tafels en vlaggen weer zullen neerzetten. Natuurlijk kunt u ons altijd vragen stellen via onze FB-pagina of per e-mail op fractie@nissewaardlokaal.nl.

Tom den Daas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.