Onderzoek

Om standpunten te bepalen en voor inwoners op te komen doet Nissewaard Lokaal onderzoek. De resultaten en conclusies van deze onderzoeken zijn hier terug te vinden.

Ongevallen op de A15
Het aantal ongevallen op de A15 in en rond de Botlektunnel neemt de laatste maanden behoorlijk toe. Dit heeft lange files en flinke vertragingen tot gevolg. Wat zijn nu de oorzaken van deze ongevallen? En wat kunnen we doen om deze ongevallen te vermijden en files en vertraging te beperken? Deze vragen stelde Nissewaard Lokaal op 24 en 25 mei op de Facebookpagina’s van Nissewaard Lokaal en A4-Zuid. In totaal ontving de partij meer dan 60 reacties op de beide Facebookpagina’s. In het onderzoeksrapport ‘Ongevallen op de A15: Wat zijn de mogelijke oorzaken?‘ zijn de problemen op een rij gezet en worden mogelijke oplossingen aangedragen.

Klachten concessie EBS
In april 2019 heeft Nissewaard Lokaal via haar Facebookpagina inwoners gevraagd om hun ervaringen met de nieuwe busvervoerder EBS. Hiermee wilde Nissewaard Lokaal weten welke zaken er verbeterd moesten worden nu de eerste evaluatie plaatsvindt. De inbreng van de inwoners is gebruikt om dit onder de aandacht te brengen van het gemeentebestuur. Lees het onderzoeksrapport ‘Klachten concessie EBS‘ voor alle reacties.

Onderzoek winkelgedrag Spijkenisse
Op 9 december 2017 deed Nissewaard Lokaal onderzoek onder winkelend publiek in Hellevoetsluis en Hoogvliet. Het doel? Achterhalen of de bezoekers van de betreffende winkelcentra ook Spijkenisse bezoeken, hoe vaak en waarom wel of niet. De resultaten van dit onderzoek zijn verwerkt in het onderzoeksrapport ‘Onderzoek winkelgedrag Spijkenisse’.

Wijkonderhoud Nissewaard
In oktober 2016 heeft Nissewaard Lokaal klachten verzameld over het onderhoud van fiets- en voetpaden in de gemeente Nissewaard. Naar aanleiding hiervan heeft Nissewaard Lokaal een onderzoeksrapport opgesteld met conclusies en aanbevelingen.

Mobiliteitsvisie 2015-2018
Nissewaard Lokaal maakt zich als enige partij echt hard voor de bereikbaarheid van Voorne-Putten. De partij is hiervoor al met meerdere voorstellen gekomen. Om de bereikbaarheid op korte termijn te verbeteren heeft Nissewaard Lokaal een mobiliteitsvisie geschreven. Wilt u meer weten hierover? Lees dan onze mobiliteitsvisie.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nissewaard Lokaal

Nissewaard Lokaal is een vooruitstrevende partij die de inwoner centraal stelt. De partij zet zich voor alle inwoners van Nissewaard in, met een realistische kijk op de politiek.

Zoeken op de site