Om standpunten te bepalen en voor inwoners op te komen doet Nissewaard Lokaal onderzoek. De resultaten en conclusies van deze onderzoeken zijn hier terug te vinden.

Mobiliteitsvisie 2015-2018
Nissewaard Lokaal maakt zich als enige partij echt hard voor de bereikbaarheid van Voorne-Putten. De partij is hiervoor al met meerdere voorstellen gekomen. Om de bereikbaarheid op korte termijn te verbeteren heeft Nissewaard Lokaal een mobiliteitsvisie geschreven. Wilt u meer weten hierover? Lees dan onze mobiliteitsvisie.

Wijkonderhoud Nissewaard
In oktober 2016 heeft Nissewaard Lokaal klachten verzameld over het onderhoud van fiets- en voetpaden in de gemeente Nissewaard. Naar aanleiding hiervan heeft Nissewaard Lokaal een onderzoeksrapport opgesteld met conclusies en aanbevelingen.

Onderzoek winkelgedrag Spijkenisse
Op 9 december 2017 deed Nissewaard Lokaal onderzoek onder winkelend publiek in Hellevoetsluis en Hoogvliet. Het doel? Achterhalen of de bezoekers van de betreffende winkelcentra ook Spijkenisse bezoeken, hoe vaak en waarom wel of niet. De resultaten van dit onderzoek zijn verwerkt in het onderzoeksrapport ‘Onderzoek winkelgedrag Spijkenisse’.